Pentru ELE

Lucica cu mamicaAurica cu mamica

Draga mea mamica,



Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine… si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi.


Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu.


Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. TE IUBESC DIN SUFLET !!!

Draga noastra bunicuta, Bunicuta mea

 

De ziua ta
Eu iti ofer un buchet
De ziua ta
Pentru ca dragostea
Nu are limita
In inima mea.
Orice as zice
Orice as face
Ori de cate ori te-as supara
Eu tot te iubesc,
Bunicuta  mea.
Acum 8 Martie a venit
Si-n dar de ziua ta
Iti ofer toata dragostea
Din inima mea.
LA MULTI ANI bunica mea!

Ultima ninsoare-ncarca merii

Dar curand ei plini vor fi de floare!

Martie, bunico, sarbatoare!

Sarbatoarea ta si-a primaverii!

Mama Viorica

Draga mea matusa, iti doresc multa sanatate si numai fericire!!!

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume!

Astazi de ziua D-ra va urez La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Sa aveti parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La Multi Ani!(12.12.09)


Nu-i niciodata prea tarziu

O poarta sa deschizi iubirii

Si langa cine-ti este drag

Sa mergi pe drumul fericirii…

In calitate de primar, mamica mea a fost invitata pe data de 8 martie, 2009 la emisiunea BASTINA. Urmariti citeva secvente …

 

 

 

Un gând despre „Pentru ELE

  1. alexandra pentru matusa mea viorica spune:

    draga mea matusa eu astazi de flori iti urez un la multi ani! s-ai perte de fericire sanatate si tot ce iti doresti sper ca nu te superi ca astezi de ziua te nu tiam loat nimic dar iti urez cu drag un sincer la multi ani!!!! te iun=bes matusa mea!

Lasă un comentariu