Promotia anului 2007

Anul 2007 a fost anul in care eu, impreuna cu clasa a 12 B (real) am absolvit Liceul Teoretic Nicolae Casso.  Acest an ne-a adus foarte multe emotii si trairi, mai ales la teze si la BAC, dar  totodata si multe bucurii, surprize placute. Am fost o clasa mica, dar FOARTE unita! Eram cu totii ca fratii si surorile. Si daca eram numai 4 fete in clasa, baietii tineau la noi ca la o comoara.

A fost  super tare. Mi-a parut rau ca n-am plans la urma . Trebuia sa plang. Ei meritau sa plang. Dar asta nu inseamna ca nu mi-a parut rau ca totul s-a terminat.  Totul a fost prea frumos. Am fost cei mai uniti, cei mai frumosi, cei mai tari, cei mai cei.

Am agaugat si citeva poze cu clasa 12 U, colegii nostri 🙂

4 gânduri despre „Promotia anului 2007

  1. ana spune:

    NU-MI VINE SA CRED DAR II CUNOSC PE CEI MAI MULTI DIN POZA ASTA,IL STIU PE ANDREI MORARU,EFIM MORARU,ION MORARU….EI 3 SUNT VERISORI….O CUNOSC PE VALEA BEJINARIU,PE LUNGU INGA,PUPAZA TATIANA KRE ARE O VOCE SUPERBA,DENIS PRISACARIU,ION PLACINTA

  2. ana spune:

    MAI ERA SI IGATIUC VICTOR,DRAGAN ION,PACALAU CALIN
    SI ERAU MULTI ALTII DAR DIN PACATE NU-I MAI TIN MINTE

  3. stela spune:

    Pentru ANNA…ORICE NU S-AR INTAMPLA….sa stii ca pe lumea aceasta este o fiinta care te iubeste f.mult…sa nu o judeci…incerca sa o intelegi…si roaga-te pentru ea…nu te abandoneasa…nu te paraseste…..trebuie doar sa plece…si daca ar fi sa nu se mai intoarca…nu iuta ca te iubeste…ti-a parut mereu stranie iubirea ei,dar te iubeste…sa nu crezi in povesti…povestile sunt doar pentru copii,ar fi bine sa nu sa li se spuna la copii nici odata povesti…altfel realitatea nu ar fi dura…ai incredere in tine..in forza ta,in inteligenta ta,..sa nu judeci pe nimeni..poate ca ei in final au vrut binele…eu il iubesc….si jocul acesta ma omoara zi de zi..as dori multe sa-ti spun…ai grija de tine…(cand erai mica…erai uite asa.)…imi pare rau…dar nu mai pot…iti multumesc pentru tot, iti multumesc ca din palmele mele ai invatat…IARTA-MA…sa nu-ti schimbi numarul…TE IUBESC

  4. pacalau calin spune:

    imi e dor de acele clipe,de tot si toti si ce n-as da sa intor timpul inapoi sa ne inebuni asa cum stieam doar noi s-o facem a 12 r.eram o familie si cred ca asa si v-om ramine:)dragi colegi,imi pare bine ca am fost cu voi intr-o clasa.

Lasă un comentariu